Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wynajem pokoi U Gosi

Adres obiektu Ząb 114 a, 34-521 Ząb
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Maciej i Joanna z synem Marcinem Dąbrowscy
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2013-09-04 do 2013-09-13
 
 
    

Bardzo bardzo polecam!!!!!!!!!!!! naprawde super


Maciej i Joanna z synem Marcinem Dąbrowscy  - opinia o obiekcie Wynajem pokoi     U Gosi    Maciej i Joanna z synem Marcinem Dąbrowscy  - opinia o obiekcie Wynajem pokoi     U Gosi
 
 

Magda z rodziną
Dodano: 2012-11-02
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-11-16
 
 
    

Ząb to miejscowość przyjazna turystom - można znaleźć tu atrakcje zarówno dla tych, którzy pragną wypocząć jak i tych, którzy chcą spędzić wolny czas aktywnie. Pensjonat "U Gosi" zaskoczył nas bardzo pozytywnie. Wyżywienie pierwsza klasa, pokoje czyste, przesympatyczna obsługa. Nic tylko brać urlop, wyjeżdżać w góry i spędzać ten czas "U Gosi". Polecamy!


 
Krystyna i Jan Ostrowski-Nysa.
Dodano: 2012-05-14
Pobyt od: 2012-05-11 do 2012-05-14
 

Bardzo sympatyczni i mili Gospodarze!Super wyżywienie!Bardzo czysto!Busy co godzinę do Zakopanego i na Gubałówkę.A wszystko to za rozsądne pieniądze! POLECAMY-naprawdę warto! Pozdrawiamy!-Do zobaczenia za rok!!!


 
Kasia i Mariusz z Bytomia
Dodano: 2012-02-13
Pobyt od: 2012-02-04 do 2012-02-08
 

Polecamy !!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu "U Gosi". Gościnność, miła i sympatyczna atmosfera, estetyczne, pomysłowo urządzone i czyste wnętrza, bardzo smaczne posiłki, kącik zabaw dla dzieci, atrakcyjne położenie pod każdym względem. Jednym słowem bardzo pozytywne wrażenia i z całą pewnością wrócimy do państwa Bukowskich już niebawem :) Serdecznie pozdrawiamy. Do zobaczenia :)


 
MARIOLA WALAS
Dodano: 2012-01-03
Pobyt od: 2011-12-23 do 2012-01-02
 

BYLIŚMY Z RODZINĄ U PANI BUKOWSKIEJ I JESTEŚMY BARDZO,BARDZO ZADOWOLENI JEST CZYSTO BARDZO DOBRE NIEDROGIE JEDZENIE POLECAMY!!!!!!!!!!!BARDZO MIŁA RODZINNA ATMOSFERA SUPER


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie